staat voor: “Meer seksueel plezier en positieve seksualiteit”. Dat is waar de stichting zich voor inzet. Iedere maand MAART van ieder jaar wordt uitgeroepen tot De Maand van de Leuke Seks.

Stichting Maand van de Leuke Seks wil een tegengeluid laten horen. Naast inspireren en informeren heeft de stichting zich als doel gesteld om seks op een positieve manier te belichten. Dit door het (laten) organiseren van diverse activiteiten, lezingen, workshops, webinars en trainingen in de maand maart. Alle activiteiten zijn gericht op de positieve kanten van seksualiteit. Ook Vlam neemt ieder jaar met een activiteit deel aan De Maand van de Leuke Seks.  Anne coaching draagt bij aan de maand van de leuke seks.

partner-anne-coaching

Vlam is hét magazine voor iedereen die eerlijke en juiste informatie wil over alles omtrent Relaties, Intimiteit en Seksualiteit. De onderwerpen gaan over seksuele gezondheid, de vele relatievormen die er zijn, maar ook over seksuele problemen en over huiselijk- en seksueel geweld. Geen onderwerp wordt uit de weg gegaan.

Vlam en Anne werken samen op het platform TikTok gericht tot jongeren. Ook schrijft Anne artikelen voor Vlam.

partner vlam