Jongerencoach Heerde / Zwolle

  • Voel je je niet vrij om te zijn wie je wilt zijn?
  • Leveren relaties jou stress op?

Ik coach jongeren die vastlopen in relaties of vragen hebben over seks. 

Als jongere krijg je te maken met meerdere groepen vrienden en andere jongeren. Je bent bezig met je studie, je sport en hobbies. Je bent in ontwikkeling en kan soms niet alles meer overzien.

Wanneer je bij mij op consult komt zorg ik voor een veilige omgeving waarin jij je verhaal kunt doen. Met mijn vermogen tot positief oplossen kijk ik met je mee en werken we samen naar een einddoel.

Vind je het prettig om aan tafel te zitten? Op de bank of juist om buiten je hart te luchten? Door middel van maatwerk coach ik naar de behoefte van jou.

Meer zelfvertrouwen door een jongerencoach

Ik vind het belangrijk als jongerencoach om naast elkaar te staan. De nadruk ligt op mogelijkheden en niet op onmogelijkheden.

Het is een doelgericht proces waarbij ik op interactieve wijze jou aanzet tot effectief gedrag doormiddel van bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het
exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

Jij bent aan zet en ik sta naast jou om te coachen.

 

Voor wie is jongeren coaching

Jongerencoaching is voor jongeren van 12 t/m 21 jaar. 

De problemen die je ervaart zijn vaak kenmerkend voor de ontwikkeling waar je doorheen gaat. Je kunt tijdens de jongerencoach sessies ook vragen stellen over seks of seksualiteit. Meer over mijn werk als seksconsulente.