Tot nader orde offline

                 Tot nader orde offline

Over Anne de Joode

Hoe het begon….

…. Toen ik in 2020 als gezinsbegeleider werkte heb ik de switch gemaakt van dienstverband naar zelfstandige. Hieruit is Anne Icarus ontstaan. Vanaf dat moment had ík de touwtjes in handen en kon ik werk verrichten vanuit mijn hart.  Werken op plekken waar mijn hart ligt. Binnen een doelgroep waarin mijn interesse ligt. In deze periode ontdekte ik veel over mijzelf en voelde ik dat ik aan mijn droom kon beginnen.

Anne coaching

Jongerencoach en seksconsulente. Een mooie samenwerking tussen twee componenten waar ik mijn kracht in kwijt kan. Met verpleegkundige op achtergrond en mijn eigen ervaringen binnen de hulpverlening maakt het dat ik er klaar voor ben jou te helpen.

seksconsulente jongerencaching Zwolle Apeldoorn Gelderland

   Tot nader orde offline

                 Tot nader orde offline